Hogyan lehetsz Angyal?

Hogyan lehetsz Angyal?

Járatállomások

Ajándék leadás határideje:

2018.12.10

Átadó ünnepségek:

Üllő:
2018.12. 16.
Szeged:
2018.12.16 10:00
Orosháza:
2018.12.18.
Hatvan:
2018.12.18.
Szigetszentmiklós:
2018.12.20.

Facebook oldalunk

Együttműködő partnerek

Webfolio Webdesign
mtva logo

FőAngyalok 2017

Tóth Vera

Tóth Vera

A JÉZUSKA JÁRAT NAGYKÖVETE!

Artisjus díjas énekesnő, kinek életútja igazán inspiráló mindenki számára. Hiszen Tapolcáról érkezett, hogy megvalósítsa álmait. Kemény munka, kitartás, akarat és hit által, elérte azt, amiről tapolcai kislányként álmodott, ezáltal igazi példakép minden fiatal számára.

Takács Nóra

Takács Nóra

FőAngyal.

Modell, műsorvezető, a nők pártfogója, rengeteg kislány példaképe. Élete, munkássága mindenkinek példaértékű. Folyamatosan keresi a lehetőségeket a segítségnyújtásra, így számtalan program megálmodója is. A gyermekekben látja a jövőt, nagyon sokat dolgozik értük. Őszintén, igaz szívvel képviseli őket, mint FőAngyal.
Majorosi Marianna

Majorosi Marianna

FőAngyal

Majorosi Marianna Kossuth- díjas énekesnő, táncművész, pedagógus, a Csík Zenekar tagja. Életútja nagyon sok gyermek számára ösztönző, hiszen Marianna igazi példakép, aki sok munkával, hittel, kitartással megvalósította álmait. Mindig is gyermekek között tevékenykedett, ezért tiszta szívvel csatlakozott FőAngyalként.

Gulyás Péter

Gulyás Péter

FőAngyal

Gulyás Péter válogatott kézilabdás, edző, számos gyermek példaképe. A gyermekek mindig is körülhálózták életét, ezért nem is volt kérdés, hogy a Jézuska Járat gyermekeinek kívánságát valóra váltsa. Igaz példakép minden sportoló palántának.
Juhász Gergely

Juhász Gergely

FőAngyal

Juhász Gergely rádiós, író, az orosházi gyermekek igazi példaképe. Már fiatalként rádiózott, álmait sosem adta fel, így mára már az egész ország ismeri! Tőle valóban megtanulhatják az orosházi gyermekek, hogy kitartó munkával és elszántsággal minden megvalósítható! Az álmok bennünk élnek.
László Attila

László Attila

FőAngyal

László Attila kisfiúként érkezett a fővárosba, hogy álmait megvalósítsa. Egy igazi példakép a gyermekek számára, hiszen eddigi életútja is nagyon jól bizonyítja, hogy nem számít honnan jössz, ha hiszel magadban és az álmaidban, képes vagy megvalósítani! A szigetszentmiklósi gyermekeket képviseli idén!
Hugyák Andrea

Hugyák Andrea

Támogató

A Jézuska Járat weboldal anyja, tervezője, megálmodója. Andi életében kulcsfontosságú a gyermekek segítése. Számos más céggel működött együtt, hogy a gyermekek álmait megvalósítsák, így nem volt kérdés számára, hogy ő alkossa meg a Jézuska Járat szívét, mozgató rugóját, ezzel segítve, hogy minden gyermek számára elhozhassuk a Karácsony csodáját.