Járatállomások

Ajándék leadás határideje:

2021.12.10

Az átadó ünnepségek idén iselmaradnak.:

Üllő

Szeged

Orosháza

Hogyan lehetsz Angyal?

Hogyan lehetsz Angyal?

Facebook oldalunk

Facebook Pagelike Widget

Együttműködő partnerek

Webfolio Webdesign
mtva logo
Harmat Ákos SalesAutopilot szakértő

Harmat Ákos
SalesAutopilot szakértő

FőAngyalok 2015

Pintér Tibor

Pintér Tibor

FőAngyal

Musical- és operett színész, énekes, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, rendező és producer. Számára a gyermekek segítése alap fontosságú, hiszen életét eddig is átlengte a jótékonyság, és a másokon való segítség. Örömmel vállalta a FőJézuskák szerepét, számára nem is volt kérdés, hiszen testközelből tapasztalja, hogy mennyire nélkülözhetetlen a jó példa a felnövekvő nemzedéknek.

Tóth Vera

Tóth Vera

2015. FŐANGYAL FŐVÉDNÖKE, avagy a JÉZUSKA JÁRAT NAGYKÖVETE!

Artisjus díjas énekesnő, kinek életútja igazán inspiráló mindenki számára. Hiszen Tapolcáról érkezett, hogy megvalósítsa álmait. Kemény munka, kitartás, akarat és hit által, elérte azt, amiről tapolcai kislányként álmodott, ezáltal igazi példakép minden fiatal számára.

Magyar Attila

Magyar Attila

FőAngyal

Színész, rendező, színházi író. A Budaörsi Játékszín művészeti vezetője. Debreceni gyermekként nagyon tudja, mennyire fontos, hogy egy gyermek életében legyenek inspiráló személyek, akik befolyásolják későbbi pályafutásukat. Hisz abban, hogy az értékek még ma is működnek, és FőAngyalként feladatának tekinti, hogy minél több gyermekkel találkozhasson.

Nemzeti Kézilabda Akadémia

Nemzeti Kézilabda Akadémia

FőAngyal

Igazi példaképek sokasága, akik nemcsak élvonalbeli sportolók, de pedagógusok, akik nagyon jól tudják, hogy mennyire nélkülözhetetlen a gyermekek számára a jó példa. Vágó Attila már tavaly is a FőAngyalok táborát erősítette, aki igazi példakép lehet a gyermekek számára, akár csak az újonnan csatlakozott edzők, igazgatók és példaképek. A gyermekek az elsők, vallják, így nem volt kérdés, hogy a Jézuska Járat Főangyalai.

Rédli András

Rédli András

FőAngyal

Világ- és Európa-bajnok magyar párbajtőrvívó. Szeretettel és kitartással minden megvalósítható, hiszi András. Így egy percet sem gondolkodott azon, hogy a tapolcai gyermekek mellé álljon, és arra buzdítsa a körülötte élőket, hogy legyenek angyalok. Hiszi, hogy a szeretet ünnepe, mindenki számára valós lehet.

Dénes Gergely

Dénes Gergely

FőAngyal

Már második éve FőJézuska, és az orosházi gyermekeknek segít személyesen, hiszen innen származik. Gergő élete igazán példaértékű a hátrányos helyzetű gyermekek számára, hiszen gyerekkori álmát megvalósítva, Magyarország egyik legismertebb Forma1- es oldalának szerkesztője, és sokszor testközelből tudósítja a száguldó cirkusz eseményeit. A GP-Live és az Auto-Live főszerkesztője.

Buday Dániel

Buday Dániel

FőAngyal

Dániel az első pillanattól támogatja a mozgalmat. Többszörös válogatott, EHF Kupa győztes, edző, kiemelkedő kézilabdásunk számára nagyon fontos, hogy inspirálhassa a gyerekeket. Ezt nem csak a kézilabda pályán teszi edzőként, hanem harmadik éve FőJézuskaként is.

Virág Lajos

Virág Lajos

FőAngyal

Világbajnoki ezüstérmes, olimpikon birkózónk, aki nap, mint nap igazi példakép a szigetszentmiklósi gyermekek számára, hisz mindennapjait körükben tölti. Élsportolóként nagyon jól tudja, hogy milyen jelentősége, motiváló ereje van annak, ha a gyermekek, fiatalok jó példát látnak maguk előtt. Ezért nem is volt kérdés számára, hogy csatlakozzon a Jézuska Járathoz, mint FőJézuska és segítse a gyermekeket.

Békefi Viktória

Békefi Viktória

FőAngyal

A Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház színésznője. Számos sikerdarab főszereplője, kislányok igazi példaképe. Számára a gyermekek inspirálása éltető, ezért egy percig sem volt kérdéses számára, hogy FőJézuskaként közreműködik a jótékonysági mozgalomban.

Pintácsi Viktória

Pintácsi Viktória

FőAngyal

Énekesnő, fotós. Egész életét a művészetnek és a gyermekeknek szentelte. Viki számára a boldog gyermekek látványa, a csillogó szempárok ragyogása éltető. A Jézuska Járat mondanivalójával, törekvéseivel teljes mértékben egyetért, és boldogan állt FőJézuskának. Minden követ megmozgat, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek Karácsonya igazán boldog lehessen.

Faragó András

Faragó András

FőAngyal

Magyar színművész, operett és szinkron színész. Orosházi származású, ezért nem is volt kérdés, hogy másodjára áll FőAngyalnak, és segíti nem csak az orosházi gyermekek álmainak megvalósulását. Mindig is létfontosságúnak tartotta a fiatalok segítését, és életútjával, és azzal, hogy büszke származására igazi példakép a gyermekek számára.

Majorosi Marianna

Majorosi Marianna

FőAngyal

Majorosi Marianna Kossuth- díjas énekesnő, táncművész, pedagógus, a Csík Zenekar tagja. Életútja nagyon sok gyermek számára ösztönző, hiszen Marianna igazi példakép, aki sok munkával, hittel, kitartással megvalósította álmait. Mindig is gyermekek között tevékenykedett, ezért tiszta szívvel csatlakozott FőAngyalként.

Szabó Patrícia

Szabó Patrícia

FőAngyal

Író. Évek óta nagyon sokat jótékonykodik. Mióta édesanya lett, kiemelkedően fontosak számára a hátrányos helyzetű gyermekek segítése. „úgy gondolom, nekünk, felnőtteknek kutya kötelességünk mindent megtenni azért, hogy a lehető legboldogabb gyerekkoruk legyen a kicsiknek.” Nem véletlen, hogy FőAngyalunk lett!

Hugyák Andrea

Hugyák Andrea

FőAngyal

A Jézuska Járat weboldal anyja, tervezője, megálmodója. Andi életében kulcsfontosságú a gyermekek segítése. Számos más céggel működött együtt, hogy a gyermekek álmait megvalósítsák, így nem volt kérdés számára, hogy ő alkossa meg a Jézuska Járat szívét, mozgató rugóját, ezzel segítve, hogy minden gyermek számára elhozhassuk a Karácsony csodáját.