Járatállomások

Ajándék leadás határideje:

2021.12.10

Az átadó ünnepségek idén iselmaradnak.:

Üllő

Szeged

Orosháza

Hogyan lehetsz Angyal?

Hogyan lehetsz Angyal?

Facebook oldalunk

Facebook Pagelike Widget

Együttműködő partnerek

Webfolio Webdesign
mtva logo
Harmat Ákos SalesAutopilot szakértő

Harmat Ákos
SalesAutopilot szakértő

FőAngyalok 2018

Tóth Vera

Tóth Vera

A JÉZUSKA JÁRAT NAGYKÖVETE!

Artisjus díjas énekesnő, kinek életútja igazán inspiráló mindenki számára. Hiszen Tapolcáról érkezett, hogy megvalósítsa álmait. Kemény munka, kitartás, akarat és hit által, elérte azt, amiről tapolcai kislányként álmodott, ezáltal igazi példakép minden fiatal számára.

Magna Cum Laude

Magna Cum Laude

FőAngyal

A Magna Cum Laude zenekar valódi példaképei lehetnek a békés megyei gyermekeknek. A zenekar tagjai gyulai származásúak, és az életútjukkal, kitartó munkájukkal igazolják azt a felnövekedő nemzedéknek, hogy ha valamiben hisz az ember, és dolgozik érte, akkor az valóra válhat, függetlenül attól, honnan jön, honnan származik, hol nő fel.
A sok díjat besöprő zenekar tagjai mindig is sokat segítettek a gyermekeknek, alapvető küldetésüknek tekintik a fiatalok támogatását.
Egy percig sem volt kérdés számukra, hogy vállalják az orosházi és környékbéli gyermekek képviseletét!

Majorosi Marianna

Majorosi Marianna

FőAngyal

Majorosi Marianna Kossuth- díjas énekesnő, táncművész, pedagógus, a Csík Zenekar tagja. Életútja nagyon sok gyermek számára ösztönző, hiszen Marianna igazi példakép, aki sok munkával, hittel, kitartással megvalósította álmait. Mindig is gyermekek között tevékenykedett, ezért tiszta szívvel csatlakozott FőAngyalként.

Szabó Patrícia

Szabó Patrícia

FőAngyal

Író. Évek óta nagyon sokat jótékonykodik. Mióta édesanya lett, kiemelkedően fontosak számára a hátrányos helyzetű gyermekek segítése. „úgy gondolom, nekünk, felnőtteknek kutya kötelességünk mindent megtenni azért, hogy a lehető legboldogabb gyerekkoruk legyen a kicsiknek.” Nem véletlen, hogy FőAngyalunk lett!

Körcsönyei Polla

Körcsönyei Polla

FőAngyal

Polla fiatal kora ellenére régóta segíti a gyermekeket, és igyekszik személyesen is nagyon sokat tenni a beteg és hátrányos helyzetű gyermekekért.
Polla több százezer fiatal számára igazi példakép, hiszen életútjával is azt bizonyítja, hogy bármilyen nehézségek is érnek, elérheted az álmaid.
Mindamellett hogy ilyen fiatalon sikeres a vállalkozásában, tanulmányait is szép eredménnyel folytatja.
Igazi példa, igazi FőAngyal!

Varga József

Varga József

FőAngyal

Dömötör díjas táncművész, Nívódíjas táncpedagógusa, a szegedi gyermekek FőAngyala. A gyermekek tanítása, nevelése életcélja. A művészeten keresztül tanítja diákjait arra, hogy amiben hiszünk, és amiért igazán dolgozunk, az megvalósul. Szeged és környékén is igazi példakép!

Békefi Viktória

Békefi Viktória

FőAngyal

Musical- és operettszínész, énekes, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház társulatának tagja.

Viki már 2015-ben is Főangyala volt a Jézuska Járatnak, mindig is sokat tett a gyerekekért, segíti a tehetségek kibontakozását.  Igaz példakép a gyermekek számára, hiszen nagyon fiatalon lett sikeres  előadó művész.

Mezei Kitty

Mezei Kitty

FőAngyal

Színész, sziknkronszínész

Az egyik legismertebb „magyar hang”-ként tartják számon, számos rajzfilmben, sorozatban és mozifilmben szinkronizált.

Számára mindig nagyon fontosak voltak a gyermekek és az ő segítésük, így nem volt kérdés, hogy a mozgalom mellé álljon.

Hugyák Andrea

Hugyák Andrea

Támogató

A Jézuska Járat weboldal anyja, tervezője, megálmodója. Andi életében kulcsfontosságú a gyermekek segítése. Számos más céggel működött együtt, hogy a gyermekek álmait megvalósítsák, így nem volt kérdés számára, hogy ő alkossa meg a Jézuska Járat szívét, mozgató rugóját, ezzel segítve, hogy minden gyermek számára elhozhassuk a Karácsony csodáját.