Járatállomások

Ajándék leadás határideje:

2021.12.10

Az átadó ünnepségek idén iselmaradnak.:

Üllő

Szeged

Orosháza

Hogyan lehetsz Angyal?

Hogyan lehetsz Angyal?

Facebook oldalunk

Facebook Pagelike Widget

Együttműködő partnerek

Webfolio Webdesign
mtva logo
Harmat Ákos SalesAutopilot szakértő

Harmat Ákos
SalesAutopilot szakértő

FőAngyalok 2016

Tóth Vera

Tóth Vera

A JÉZUSKA JÁRAT NAGYKÖVETE!

Artisjus díjas énekesnő, kinek életútja igazán inspiráló mindenki számára. Hiszen Tapolcáról érkezett, hogy megvalósítsa álmait. Kemény munka, kitartás, akarat és hit által, elérte azt, amiről tapolcai kislányként álmodott, ezáltal igazi példakép minden fiatal számára.

Pintácsi Viktória

Pintácsi Viktória

FőAngyal

Énekesnő, fotós. Egész életét a művészetnek és a gyermekeknek szentelte. Viki számára a boldog gyermekek látványa, a csillogó szempárok ragyogása éltető.

A Jézuska Járat mondanivalójával, törekvéseivel teljes mértékben egyetért, és boldogan állt FőJézuskának. Minden követ megmozgat, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek Karácsonya igazán boldog lehessen.

Majorosi Marianna

Majorosi Marianna

FőAngyal

Majorosi Marianna Kossuth- díjas énekesnő, táncművész, pedagógus, a Csík Zenekar tagja. Életútja nagyon sok gyermek számára ösztönző, hiszen Marianna igazi példakép, aki sok munkával, hittel, kitartással megvalósította álmait. Mindig is gyermekek között tevékenykedett, ezért tiszta szívvel csatlakozott FőAngyalként.

Buday Dániel

Buday Dániel

FőAngyal

Dániel az első pillanattól támogatja a mozgalmat. Többszörös válogatott, EHF Kupa győztes, edző, kiemelkedő kézilabdásunk számára nagyon fontos, hogy inspirálhassa a gyerekeket. Ezt nem csak a kézilabda pályán teszi edzőként, hanem harmadik éve FőJézuskaként is.

Hugyák Andrea

Hugyák Andrea

Támogató

A Jézuska Járat weboldal anyja, tervezője, megálmodója. Andi életében kulcsfontosságú a gyermekek segítése. Számos más céggel működött együtt, hogy a gyermekek álmait megvalósítsák, így nem volt kérdés számára, hogy ő alkossa meg a Jézuska Járat szívét, mozgató rugóját, ezzel segítve, hogy minden gyermek számára elhozhassuk a Karácsony csodáját.