Miben más ez a jótékonysági mozgalom, mint a többi?

Nagyon egyszerű megválaszolni a kérdést.

A Jézuska Járat egyedisége azon alapszik, hogy a gyermekek valódi álmait valósítjuk meg, személyesen az angyalokkal.

 

Nagyon sokszor szembesültem azzal a problémával, hogy a jószándékű, segíteni vágyó emberek kihasználva érzik magukat, mert segítségük nem ér célba. Nem azokhoz jut el, akik valóban rászorultak, vagy éppen akikre irányul maga a mozgalom.

Az emberek bizalom vesztetté váltak, hiába szeretnének segíteni.

Jómagam is így jártam, amikor egy hálózat kulisszái mögé beláttam. Szörnyű volt látnom, hogy az ajándékok nem odajutnak, ahol arra valóban szükség van. Nem azok a gyermekek kapják meg, akik rászorultak, és akiknek a jótét lelkek, az adakozó emberek szánták. Sőt!

 

Ezért is gondoltam újra a gyermekek megsegítését. Célom, hogy valóban a gyermekek kapják meg az ajándékaikat, méghozzá olyan ajándékokat, melyre valóban ők maguk vágynak.

Boldogság számomra, hogy ezt nagyon sokan így gondolják, és örömmel vesznek részt a mozgalomban, nem csak mint segítő Angyalok, hanem mint Főszervezők is!

“A Jézuska Járat személyes, kiválasztás, saját döntés alapján működik, ahol pénz nem mozog, csak  szeretet és  valódi ajándékok.”

 

Miben különleges még a jótékonysági mozgalom?

A segítő emberek, az Angyalok saját maguk ajándékozhatnak meg hátrányos helyzetű gyermekeket, ott lehetnek az átadón is, így látva a gyermekek valódi boldogságát.

Igyekszünk minden állomásunkon minden gyermeket lefényképezni, hogy azok az angyalok is láthassák a valódi örömöt, akik az átadón nincsenek jelen!

Csatlakozz Te is hozzánk, légy Angyal, és váltsuk valóra a gyermekek álmait!

 

Üdvözlettel:

Petrus Márta